December 2018 Latest CompTIA 220-901 Exam Questions With 100% Passing Assurance – Free 220-901 Online Practice Test Quiz


Most demanding Comptia A+ certification is no more difficult to pass . You can easily pass CompTIA 220-901 Exam Questions under the supervision of experts. You can easily get all 220-901 Exam Pool questions and it’s guaranteed that you will get all to all exam questions from our material. For Complete PDF file you can get from Dumpsadviser.com

13th December 220-901 New Exam Questions With Answers:
Question # 11:

A technician is planning a hardware upgrade of a workstation. The technician would like to upgrade the video card, sound card, and NIC and add a USB 3.0 card. The technician is concerned about power consumption by the expansion cards. Which of the following upgrades would MOST likely require also upgrading the power supply?
A. Video card
B. USB 3.0 card
C. Sound card
D. Network card
Answer: A


Question #12:

A technician is installing Hyper-V and is getting an error that the software is not able to be installed. Which of the following processor characteristics should be checked?
A. Cache size
B. Virtualization support
C. Number of cores
D. Hyperthreading
Answer: B

Question #13:

Which of the following is important when replacing a power supply in a workstation located
in a datacenter server rack?
A. A fanless power supply should be used
B. The proper voltage must be selected
C. The unit must be the same or less wattage
D. The power connector location must be the same
Answer: B

Question #14:

A technician upgrades an older computer to Windows 8. The computer is running unusually
slow, but the hardware has no problems and is adequate for the OS. Which of the following
is the MOST likely solution?
A. Change the boot sequence
B. Switch the BIOS to UEFI
C. Defragment the hard drive
D. Enable virtualization
Answer: C

Question # 15:

Which of the following Internet connection types is known to have a significantly higher
latency than the others?
A. Cable
B. Satellite
C. DSL
D. Fiber
Answer: B

Question # 16:

A customer is building a high-end gaming PC and is seeking an appropriate power supply
unit. Which of the following feature-sets of a power supply should be installed? (Select
THREE).
A. Mini-ITX form factor
B. High number of connectors
C. 24-pin main connector
D. 20-pin main connector
E. 350-450 watts of power
F. Dual 12v rails
Answer: B,C,F

Question #17:

Which of the following protocols would be used for file sharing between MAC OS and
Windows OS workstations on a LAN?
A. IMAP
B. SMB
C. SSH
D. RDP
Answer: B

Question #18:

Which of the following is required during the installation of a digitizer?
A. Must be connected to the Internet
B. Must be cleaned
C. Must have the latest software installed
D. Must be calibrated
Answer: D

Question #19:
A technician is building a workstation that is to be used as an HTPC and will sit next to the
audio receiver. Which of the following form factors would the technician MOST likely use
because of its size?
A. ATX
B. Mini-ITX
C. AT
D. Micro-ATX
Answer: B

Question # 20
Which of the following devices does a technician need to calibrate as part of an
installation?
A. Mouse
B. Touch screen
C. Keyboard
D. Video card
Answer: B





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *